Snelle gehaktgoulash

Deze snelle versie van de klassieke Hongaarse goulash is makkelijk te maken, rijk van smaak en onwijs lekker! Serveer met eventueel rijst of een frisse salade.

Snelle gehaktgoulash

Porties 4
Auteur Bouchra

Ingrediënten

  • 400 gram rundergehakt
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 800 gram aardappelen
  • 1 zakje mix voor goulash
  • 1 ui
  • 1 stengel bleekselderij
  • 200 ml water
  • scheut olijfolie
  • zout
  • peper

Instructies

  • Schil de aardappelen, snijd ze in grove blokken en kook ze in water met zout in circa 20 min. gaar.
  • Pel in de tussentijd de ui en snipper het.
  • De paprika's wassen en ontdoen van het steeltje en de zaadlijsten.
  • Snijd ze in lange dunne reepjes.
  • Verwijder de draden van de bleekselderij, was de stengel en snijd het in plakjes.
  • Verhit in een pan een scheut olijfolie en fruit de ui hierin.
  • Voeg het gehakt toe en bak in enkele minuten rul.
  • Bak de paprika en bleekselderij mee.
  • Voeg de tomatenblokjes en het water toe.
  • Breng op smaak met zout, peper, kruidenmix en laat de goulash sudderen.
  • Schep goulash op de borden met wat aardappelen.
  • Serveer met een frisse salade.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven