Stevige omelet met gehakt en krieltjes

Geen zin om uitgebreid te koken, maar wel zin in iets lekker? Probeer deze stevige omelet met gehakt en krieltjes. Je kan in plaats van roerbakgroenten ook spinazie gebruiken. Lekker en vullend!

Stevige omelet met gehakt en krieltjes

Porties 4
Auteur Bouchra

Ingrediënten

  • 300 g rundergehakt
  • 400 g Hollandse roerbakgroenten
  • 450 gram minikrieltjes
  • 8 eieren
  • 200 ml melk
  • bieslook fijngesneden
  • scheut olijfolie
  • zout
  • peper

Instructies

  • Verhit in een grote koekenpan een scheut olijfolie.
  • Bak het gehakt rul.
  • Voeg de roerbakgroenten, bieslook en minikrieltjes toe en bak 4 min.
  • Klop de eieren los met de melk. Breng op smaak met zout en peper.
  • Schenk het eimengsel over de groenten in de pan.
  • Bak de omelet met de deksel op de pan in 10-13 min. goudbruin en gaar.
  • Haal de omelet uit de pan en laat het op een schaal of groot bord glijden.
  • Snijd het in vieren en serveer direct.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven