Frisse meloen met parmaham

Het voorgerecht van frisse meloen met parmaham is altijd een verrassend smaakvol succes en zeker op de camping, omdat het natuurlijk weinig tijd in beslag neemt om het gerecht te maken.

Frisse meloen met parmaham

Gang Voorgerecht
Voorbereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Porties 4
Auteur Ingeborg

Ingrediƫnten

  • Acht plakken parmaham
  • Een kleine meloen
  • Rozijnen
  • Walnoten

Instructies

  • Snijd de meloen doormidden en verwijder de pitjes met een lepeltje of mesje.
  • Snijd de helften van de meloen elk in vier gelijke stukken.
  • Verwijder de schil van de stukken meloen.
  • Wikkel elk stukje meloen in parmaham en leg op een bord.
  • Garneer het voorgerecht met rozijnen en walnoten

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven