Pasta met rivierkreeftjes en zongedroogde tomaten

Geen zin om uitgebreid te koken, maar wil je toch iets lekkers op tafel toveren? Maak dan eens deze pasta met rivierkreeftjes en zongedroogde tomaten. Je bent binnen een mum van tijd klaar en het is nog heerlijk ook!

Penne met rivierkreeftjes en zongedroogde tomaten

Gang Visgerechten
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten
Porties 4
Auteur Bouchra

Ingrediënten

  • 400 gram penne
  • 300 gram rivierkreeftjes
  • 200 ml crème fraîche
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel vers gehakte peterselie
  • 1 potje zongedroogde tomaten

Instructies

  • Kook de penne al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Snipper de ui en pers de knoflook.
  • Fruit ze vervolgens in een pan met wat olijfolie.
  • Hak de zongedroogde tomaten fijn en voeg dit toe bij de ui. Bak het een paar minuten.
  • Voeg de rivierkreeftjes toe en bak het circa 2 minuten mee.
  • Doe de crème fraîche erbij en laat het zachtjes koken voor 5 minuten.
  • Voeg de penne toe bij de saus en roer alles goed met elkaar.
  • Serveer in vier borden en garneer met eventueel peterselie.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven