Cocktail met gerookte paling

Het eten op de camping mag ook wel eens luxer zijn dan alledaagse kost en als voorgerecht kan er dan voor het serveren van een cocktail met gerookte paling worden gekozen.

Cocktail met gerookte paling

Gang Voorgerecht
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 25 minuten
Porties 4
Auteur Ingeborg

Ingrediƫnten

  • 200 gram gerookte paling
  • 100 gram garnalen
  • 1 appel
  • 1,5 dl slagroom
  • 1 ei
  • 1,5 dl mayonaise
  • 10 gram mierikswortel
  • Peterselie
  • Kwart knolselderij

Instructies

  • Kook het ei in tien minuten hard.
  • Snijd de knolselderij en blancheer de kleine stukjes in kokend water.
  • Schild de appel, verwijder het klokhuis en snijd de helft in kleine stukjes.
  • Klop de slagroom stijf en voeg de mierikswortel toe.
  • Voeg de slagroom toen aan de mayonaise.
  • Snijd het ei in kleine stukjes en meng dat met de appel en knolselderij door de mayonaise.
  • Snijd de paling in gelijke stukjes.
  • Verdeel eerst de helft van de paling en de garnalen over de cocktailbakjes.
  • Voeg daarna een deel van de saus toe en verdeel daarna de rest van de paling en garnalen over de bakjes.
  • Voeg weer saus toe en garneer met peterselie.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven