Kroepoek met carpaccio

Een heerlijke amuse voordat er op de camping aan het voorgerecht of hoofdgerecht wordt begonnen, is het eenvoudige hapje van kroepoek met carpaccio. Een bijzonder smaakvol en knapperig minihapje.

Kroepoek met carpaccio

Gang Amuse
Voorbereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties 4
Auteur Ingeborg

Ingrediƫnten

  • Twee bosuitjes
  • Gember
  • 1 eetlepel gembersiroop
  • Twee eetlepels arachideolie
  • Twee theelepels wijnazijn
  • Eetlepel sojasaus
  • Tabasco
  • Tweehonderd gram carpaccio
  • Twee plakken kroepoek

Instructies

  • Snijd een bosuitje in lange reepjes en een bosuitje in fijne ringetjes.
  • Doe de ringetjes bosui in een schaaltje en meng met gembersiroop, wijnazijn, olie en sojasaus door elkaar en voeg een paar druppels tabasco naar smaak toe.
  • Snijd de plakken carpaccio doormidden en snijd de plakken kroepoek in acht delen.
  • Leg de carpaccio op de kroepoek.
  • Voeg een beetje saus toe bovenop de carpaccio.
  • Leg er een paar reepjes bosui over en garneer het geheel met stukjes gember.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven