Gevuld stokbrood van de barbecue

De hele dag buiten zijn op de camping maakt hongerig en dan is het gevulde stokbrood van de barbecue toch echt een welkom tussendoortje, dat de maag vult en de smaakpupillen prikkelt.

Gevuld stokbrood van de barbecue

Gang Tussendoortje
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 25 minuten
Porties 4
Auteur Ingeborg

Ingrediënten

  • Twee stokbroden naar keuze
  • Tweehonderd gram roomkaas met kruiden
  • Twee geroosterde paprika’s uit pot
  • Twee sjalotjes
  • Twee gedroogde tomaten
  • Acht zwarte olijven
  • Aluminiumfolie

Instructies

  • Steek de barbecue aan.
  • Snijd de uitjes, tomaten, paprika en de olijven heel fijn en meng dit met de roomkaas.
  • Snijd de stokbroden doormidden en de bovenkant open.
  • Vul de vier helften stokbrood met het roomkaasmengsel.
  • Steek er schuin een spies doorheen en omwikkel met aluminiumfolie.
  • Leg ongeveer tien minuten op de barbecue en keer halverwege.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven