Mangosalsa

Deze zomerse mangosalsa is niet alleen lekker bij geroosterd vlees, maar ook lekker met groente- of kipspiesjes, nacho’s, taco’s of Thaise burgers. Een heerlijk recept voor bij de barbecue. Zeker het proberen waard!

Mangosalsa

Gang Bijgerecht
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Porties 4
Auteur Bouchra

Ingrediënten

  • 1 mango
  • 2 to maten
  • 1 rode peper
  • 1 theelepel limoensap
  • 1 eetlepel honing
  • 2 eetlepels fijngehakte korianderblad
  • zout
  • peper

Instructies

  • Schil de mango en snijd het vruchtvlees ervan in blokjes.
  • Ontzaad de tomaten en snijd ze ook in blokjes.
  • Hak de rode peper fijn.
  • Doe de gesneden mango, tomaten en rode peper in een kom.
  • Voeg de honing, korianderblad en limoensap toe en meng alles goed door elkaar.
  • Breng op smaak met zout en peper.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven