Banaan-ei pannenkoeken

Soms kan het zo zijn dat je tijd tekort komt. Deze banaan-ei pannenkoek is ideaal voor een gezond ontbijt of tussendoortje en is binnen de kortste keren bereid. Probeer het eens uit en wees voorbereid om eens flink te genieten!

Banaan-ei pannenkoeken

Gang Voorgerechten
Voorbereidingstijd 4 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 14 minuten
Porties 2
Auteur Bouchra

Ingrediƫnten

  • 1 banaan
  • 2 eieren
  • olie

Instructies

  • Prak de banaan in een bord.
  • Voeg de eieren toe en klop alles goed met elkaar.
  • Zet een koekenpan op een middelhoog vuur.
  • Voeg wat olie toe en wacht tot de pan goed op temperatuur is.
  • Maak van het beslag twee of drie hoopjes in de pan.
  • Bak de American pannenkoeken in ongeveer 4-5 minuten lichtbruin en gaar. Keer ze halverwege met een spatel.
  • Serveer ze warm met eventueel poedersuiker, siroop of honing.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven