Aardappel-venkelsalade

Deze makkelijke aardappel-venkel salade is ideaal voor een heerlijke zomeravond wanneer je niet enorm lang in de keuken wilt staan. Voor deze salade kun je het best vastkokende aardappelen gebruiken, omdat ze heel blijven tijdens het koken en niet uit elkaar vallen.

Aardappel-venkelsalade

Gang Salades
Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 35 minuten
Porties 4
Auteur Bouchra

Ingrediënten

  • 400 gram aardappelen
  • 1 venkelknol
  • 3 eieren hardgekookt
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 1/2 bosje peterselie
  • zout
  • peper

Instructies

  • Schil de aardappels en snijd in blokjes.
  • Kook deze in een paar minuten gaar in water met wat zout. Laat ze afkoelen.
  • Hak ondertussen de peterselie fijn.
  • Snijd de venkel in vieren en snijd de stukken in fijne reepjes.
  • Snijd de hardgekookte eieren in grove stukken.
  • Meng in een kom de aardappelen, venkel, mayonaise, peterselie en eieren met elkaar.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Serveer in een schaal en garneer met fijngehakte peterselie.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven