Marokkaanse spinazie

Heb je veel spinazie liggen en weet je niet wat je ermee moet doen? Maak dan eens voor de verandering deze spinazie op Marokkaanse wijze. Het is heerlijk met brood, olijven en wat citroensap en is erg makkelijk om te maken. Eet smakelijk!

Marokkaanse spinazie

Gang Bijgerecht
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties 4
Auteur Bouchra

Ingrediƫnten

  • 500 gram grof gesneden spinazie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel gemalen komijn
  • olijfolie
  • citroen
  • een paar olijven
  • zout
  • peper

Instructies

  • Schil en hak de teentjes knoflook fijn.
  • Snijd de spinazie in grove stukken.
  • Doe in een pan wat olijfolie en fruit hierin de knoflook tot het lichtbruin word.
  • Voeg de spinazie toe en bak dit mee tot al het overtollige vocht is verdampt.
  • Breng op smaak met komijn, zout en peper.
  • Roer alles goed met elkaar en laat de spinazie afkoelen.
  • Serveer in een bord met wat olijven en partjes citroen.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven