Omelet met gamba’s

Maak op de camping eens een omelet met gamba’s als hoofdgerecht en eventueel gecombineerd met een frisse salade. Een gezond, simpel te bereiden recept en lekker.

 

Omelet met gamba’s

Gang Hoofdgrecht
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten
Porties 4
Auteur Ingeborg

Ingrediënten

  • Acht eieren
  • 16 gamba’s voorgekookt uit de diepvries
  • Dille
  • 50 gram geraspte kaas
  • Peper
  • Zout
  • Boter

Instructies

  • Ontdooi de gamba’s uit de diepvries twee uur van te voren.
  • Breek de eieren in een schaal en kluts deze door elkaar met peper en zout.
  • Verwijder het darmkanaal uit de gamba’s.
  • Verhit boter in een pan en doe de gamba’s in de pan.
  • Giet vervolgens de geklutste eieren erover.
  • Strooi de geraspte kaas en dille over het eimengsel en zet het vuur laag.
  • Wacht tot het ei gestold is en leg de omelet op een bord.
  • Snijd de omelet in vieren.
  • Serveer met stokbrood en salade.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven