Maak op de camping eens een omelet met gamba’s als hoofdgerecht en eventueel gecombineerd met een frisse salade. Een gezond, simpel te bereiden recept en lekker.
Omelet met gamba’s
Porties 4
Ingrediënten
- Acht eieren
- 16 gamba’s voorgekookt uit de diepvries
- Dille
- 50 gram geraspte kaas
- Peper
- Zout
- Boter
Instructies
- Ontdooi de gamba’s uit de diepvries twee uur van te voren.
- Breek de eieren in een schaal en kluts deze door elkaar met peper en zout.
- Verwijder het darmkanaal uit de gamba’s.
- Verhit boter in een pan en doe de gamba’s in de pan.
- Giet vervolgens de geklutste eieren erover.
- Strooi de geraspte kaas en dille over het eimengsel en zet het vuur laag.
- Wacht tot het ei gestold is en leg de omelet op een bord.
- Snijd de omelet in vieren.
- Serveer met stokbrood en salade.