Tapenade met brood

Een lekkere snack voor op de camping. De tapenade voor bij het gerecht is in veel varianten te maken. Het is erg lekker om de tapenade te serveren met stukjes (geroosterd) brood!

 

Tapenade met brood

Gang Tussendoortje
Voorbereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 5 minuten
Porties 4
Auteur Loraine

Ingrediënten

  • 200 g zwarte/groene olijven zonder pit
  • teentje knoflook
  • 1 el kappertjes
  • een halve tomaat
  • 4 ansjovisfilets
  • handje basilicumblaadjes
  • sap van een halve citroen
  • 3 el olijfolie
  • peper
  • staafmixer

Instructies

  • Pel de knoflook.
  • Doe de olijven, knoflook, kappertjes, halve tomaat, ansjovisfilets, basilicumblaadjes en de olie in een mengbeker.
  • Pureer dit geheel met de staafmixer.
  • Voeg het citroensap en de peper toe.
  • Serveer het geheel met brood erbij.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven