Chilirijst met vis

Een heerlijke rijstschotel met chili en vis eet je als hoofdgerecht op de camping tijdens zomerse dagen. Deze gezonde maaltijd is door de verschillende ingrediënten vrolijk gekleurd.

Chilirijst met vis

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 30 minuten
Porties 4
Auteur Ingeborg

Ingrediënten

  • 250 gram rijst
  • 1 gele paprika
  • 1 rode paprika
  • Twee grote tomaten
  • Blikje tomatenpuree
  • Blik kidneybonen
  • 500 gram visfilet
  • 3 eetlepels peterselie
  • Olie

Instructies

  • Kook de rijst in ruim kokend water gaar.
  • Snijd de paprika’s in reepjes en de tomaten in stukjes.
  • Verhit de olie in een koekenpan en bak de paprika.
  • Voeg na drie minuten de stukjes tomaat toe.
  • Bak de tomaat twee minuten en voeg dan het blikje tomatenpuree toe.
  • Laat het blik met kidneybonen uitlekken en voeg toe aan de pan met 100ml water.
  • Leg vervolgens de stukken visfilet tussen het mengsel.
  • Plaats het deksel op de pan en laat het gerecht nog 10 minuten zachtjes stoven.
  • Verdeel het gerecht over de borden en garneer met peterselie.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven