Een verrassende en lekkere variatie op een kipburger. Dit gerecht zal zeker gaan smaken! Let wel op: voor dit gerecht heeft u een vleeshamer en een grill nodig. Het gerecht is lekker om te serveren met een salade.
Krokante aardappel kip
Porties 4
Ingrediënten
- 4 kipfilets
- 4 grote aardappels
- 1 grote ui
- 125 g geraspte jonge kaas
- 2 el verse kruiden bieslook, peterselie, etc.
- 1 ei
- boter om in de pan te verhitten
Instructies
- Pak de kipfilets in folie in en sla ze plat tot een dikte van 1 cm met de vleeshamer.
- Kook de aardappels 20 minuten en laat 20 minuten afkoelen.
- Rasp de aardappels en de ui grof.
- Vermeng de aardappels, ui, kaas, verse kruiden en het ei.
- Beboter de koekenpan en bak de kipfilets zachtjes bruin.
- Pak de grill en leg de kipfilets hier op.
- Grill het aardappelmengsel op de kipfilets tot de aardappel bruin is.