Pikante olijven

Pikante olijven zijn een ideaal hapje als amuse voordat aan de echte maaltijd op de camping wordt begonnen. Ook geweldig om als tussendoortje of als borrelhapje te eten.

Pikante olijven

Porties 4
Auteur Ingeborg

Ingrediënten

  • 250 gram zwarte olijven zonder pit
  • Provençaalse kruiden
  • Knoflookteentje
  • Rode en groene paprika
  • Spaanse peper
  • Olie

Instructies

  • Meng de olijven in een schaal met olijfolie.
  • Voeg een half theelepeltje Provençaalse kruiden toe.
  • Pel het knoflookteentje en pers deze uit boven de olijven.
  • Vervolgens de helft van een groene paprika en rode paprika in stukjes snijden en samen met de fijngesneden Spaanse peper aan de olijven toevoegen.
  • Even laten staan om alles te laten intrekken en daarna smullen maar.
  • De pikante olijven kunnen overigens prima in de koelkast bewaard worden.

 

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven