Niets is zo eenvoudig te maken als crêpes. Bovendien zijn crêpes ontzettend lekker, en te vullen met wat je maar wilt. Ga voor naturel crêpes, hartige crêpes of juist zoete crêpes. Hier vind je het basisrecept, aan te vullen met welke vulling je maar wilt. Vul ze bijvoorbeeld met zalm, met chocoladepasta of met fruit. Besmeer de crêpes met jam of vul ze met roomkaas. De mogelijkheden voor deze heerlijkse crêpes zijn eindeloos: het basisrecept is altijd hetzelfde.
Heerlijke crêpes met vulling naar keuze
Porties 4
Ingrediënten
- 250 mililiter melk
- 125 gram bloem
- 2 eieren
- olie
- zout
Instructies
- Meng de eieren met de melk en voeg wat zout en een scheutje olie toe.
- Meng vervolgens de bloem door dit mengsel.
- Giet een klein beetje van het beslag in een warme pan en draai de pan rond, zodat het beslag over de hele bodem verdeeld wordt.
- Na een minuut draai je de crêpe om, en bak je hem nog een minuut.
- Na een minuutje omdraaien en de andere kant goudgeel laten worden en klaar is de crêpe.
Ik heb dit recept uitgeprobeerd, met een vulling van roomkaas, en ik vond het echt heerlijk. Ik kan dit aan iedereen aanraden. Binnenkort ga ik de pannenkoeken maken met een vulling van jam! Bedankt voor dit recept!