Garnalenspiesjes

Garnalen zijn schaaldieren die je op veel manieren kan bereiden. Wat makkelijk en lekker is om te maken zijn garnalenspiesjes. Hieronder vind je het recept.

Garnalenspiesjes

Porties 8
Auteur Bouchra

Ingrediƫnten

  • 600 gram garnalen
  • 1 teentje knoflook geperst
  • 1/2 theelepel paprikapoeder
  • 1/2 theelepel komijn
  • 1 eetlepel citroensap
  • scheut olijfolie
  • zout
  • peper

Instructies

  • Pel en maak de garnalen schoon.
  • Doe ze in een kom en marineer ze met paprikapoeder, komijn, citroensap, knoflook en een scheut olijfolie.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Laat de garnalen een uurtje marineren op een koele plaats.
  • Rijg de garnalen aan houten spiesjes.
  • Rooster ze op een barbecue gaar en totdat ze roze van kleur worden.
  • Serveer met chilisaus.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven