Kip-kerrie salade

Kip-kerrie salade kan je hedendaags gewoon kant-en-klaar kopen in de supermarkt, maar waarom kopen als je het ook makkelijk zelf kunt maken? Het is heerlijk op een broodje belegd met wat sla!

Kip-kerrie salade

Porties 6
Auteur Bouchra

Ingrediënten

  • 100 gram kipfilet gekookt in bouillon
  • 2 schijfjes ananas
  • 50 gram yoghurt
  • 50 gram mayonaise
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 1/2 theelepel cayennepeper
  • zout
  • peper

Instructies

  • Snijd de gekookte kip en ananas in kleine stukken.
  • Meng in een grote kom de kip, ananas, yoghurt, mayonaise, kerriepoeder en cayennepeper.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Zet de kip-kerriesalade minstens een uur in de koelkast voordat je het serveert.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven