Bretonse witte bonen

Als het een keer wat frisser op de camping is, dan is het makkelijk en heerlijk om de maaltijd Bretonse witte bonen te bereiden.

Bretonse witte bonen

Porties 4
Auteur Ingeborg

Ingrediënten

  • 600 gram hamlappen of speklappen
  • Twee grote uien
  • Anderhalf blik witte bonen
  • Knoflookteentje
  • Theelepel basilicum
  • Theelepel tijm
  • Blikje tomatenpuree
  • Geraspte kaas
  • Peper en zout

Instructies

  • Snijd het vlees en de uien in grove stukken.
  • Braad het vlees aan en voeg daarna de uien samen met peper, zout en de knoflook toe.
  • Geheel gaar laten sudderen en witte bonen na uitlekken toevoegen.
  • Tomatenpuree toevoegen samen met basilicum en tijm.
  • Gerecht goed roeren en tot slot opdienen met geraspte kaas erover.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven