Ananas van de BBQ

Ben je op zoek naar een simpele nagerecht die ook nog eens heerlijk? Probeer dan eens dit recept voor ananas op de barbecue. Succes gegarandeerd als je een liefhebber bent van ananas!

Ananas van de BBQ

Porties 4
Auteur Bouchra

Ingrediƫnten

  • 1 rijpe ananas
  • 1 of 2 theelepels kaneel
  • 2 eetlepels suiker

Instructies

  • Schil de ananas en verwijder de harde kern.
  • Snijd de ananas in plakken van circa 2 cm dik.
  • Meng de suiker met de kaneel en bestrooi de plakken ananas met het mengsel.
  • Rooster de plakken ananas 3-4 minuten per kant op de barbecue.
  • Serveer op een bord met vanille-ijs.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven