Vispotje in mosterdsaus

Een gezond hoofdgerecht met vis als belangrijkste ingrediënt in een heerlijke mosterdsaus smaakt uitstekend op een zomerse dag op de camping. Serveer het heerlijke vispotje met een luchtige aardappelpuree.

Vispotje in mosterdsaus

Porties 4
Auteur Ingeborg

Ingrediënten

  • Veertig gram boter
  • Twee sjalotjes
  • Driehonderd gram prei
  • Driehonderd gram wortelen
  • Twee eetlepels mosters
  • 125 ml kookroom
  • 250 gram kabeljauwfilet
  • 125 gram garnalen
  • 200 gram mosselen
  • Peper en zout

Instructies

  • Snijd de sjalotjes en de prei fijn en de wortelen in stukken.
  • Bak de groenten in de boter in de pan en voeg de mosterd toe.
  • Voeg honderd ml water toe en laat de groenten vijf minuten stoven.
  • Vervolgens de room toevoegen en aan de kook brengen.
  • Leg vervolgens de in stukken gesneden vis tussen de groenten.
  • Vis in ongeveer vijf minuten gaar laten worden.
  • Als laatste garnalen en mosselen toevoegen en enkele minuten laten garen.
  • Gerecht afmaken op smaak met zout en peper.
  • Heerlijk om te serveren met aardappelpuree.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven