Spaghetti met spinazie en gehakt

Een heerlijk pastagerecht met spinazie die snel en makkelijk te bereiden is. Je kunt voor dit gerecht ook verse spinazie gebruiken, maar voeg dan wel een tikkeltje room bij zodat het lekker romig blijft.

Spaghetti met spinazie en gehakt

Porties 4
Auteur Bouchra

Ingrediënten

  • 250 gram spaghetti
  • 200 gram rundgehakt
  • 1 pak diepvries spinazie
  • 1 teentje knoflook gepeld en geperst
  • 230 gram champignons
  • 200 gram boursin
  • 1/2 theelepel zwarte peper
  • snufje zout
  • scheut olijfolie

Instructies

  • Kook de spaghetti met wat zout in ruim water.
  • Bak de knoflook en rul het gehakt in een scheut olijfolie gaar.
  • Voeg de champignons toe en bak dit enkele minuten.
  • Voeg de spinazie toe en laat het enkele minuten bakken.
  • Voeg vervolgens de boursin toe en laat deze smelten.
  • Meng alles goed met elkaar.
  • Laat de spaghetti uitlekken en meng het door de spinazie.
  • Breng op smaak met zout en peper.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven