Turkse gehaktspiesjes

Wil je graag lekkere gehaktspiesjes van de barbecue met lekker veel kruiden? Probeer dan dit heerlijk Turkse recept voor gehaktspiesjes. Smullen ga je zeker doen!

Turkse gehaktspiesjes

Porties 4
Auteur Bouchra

Ingrediënten

  • 400 gram rundergehakt
  • 1 ei
  • 2 uien geraspt
  • 1 theelepel komijnpoeder
  • 1 theelepel kaneelpoeder
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 5 takjes verse peterselie
  • zout
  • peper

Instructies

  • Hak de peterselie fijn.
  • Doe het gehakt, ui, peterselie, ei en kruiden in een kom.
  • Meng alles goed met elkaar.
  • Vorm van het gehakt 8 á 9 worstjes.
  • Leg op elk worstje in de lengte een satéprikker en druk deze in het midden van het worstje.
  • Druk vervolgens met een vochtige hand het worstje stevig om de satéprikker.
  • Rooster de spiesjes op de barbecue in enkele minuten bruin en gaar.
  • Lekker met pilav en knoflooksaus.

 

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven