Ontdek de verrassende smaaksensatie van dit recept! Het is een heerlijke combinatie van pangasiusfilet in een krokant jasje met kruiden. Snel en gemakkelijk te bereiden.
Gepaneerde pangasiusfilet
Porties 4
Ingrediënten
- 4 pangasiusfilets
- 1/2 theelepel zout
- 1/2 theelepel paprikapoeder
- 1/4 theelepel kurkumapoeder
- 1/4 theelepel zwarte peper
- 1 teentje knoflook geperst
- 2 eetlepels olie
- paneermeel
Instructies
- Maak een marinade van zout, paprikapoeder, kurkumapoeder, peper, knoflook en olie.
- Marineer de pangafilets in de marinade en laat ze een tijdje marineren.
- Haal vervolgens de filets door het paneermeel.
- Bak ze in een ruime hoeveelheid olie tot ze goudbruin en krokant zijn.
- Serveren met een salade en wat aardappelen.