Warme spinaziesalade

Salades zijn over het algemeen koud en fris, maar deze Marokkaanse spinaziesalade hoor je warm te eten met brood. Dit gerecht dien je direct op te dienen nadat je het hebt gemaakt.

Warme spinaziesalade

Porties 4
Auteur Bouchra

Ingrediënten

  • 8 kroppen spinazie
  • 3 teentjes knoflook geperst
  • 2 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel zwarte peper
  • 1 theelepel komijn
  • 1/2 bosje koriander
  • scheut olijfolie

Instructies

  • Was de bladeren van de spinazie goed met water en laat het uitlekken in een vergiet.
  • Stoom de spinazie een kwartiertje.
  • Laat het nogmaals goed uitlekken.
  • Hak de koriander fijn en voeg hierbij de kruiden.
  • Voeg een scheut olijfolie en de knoflook toe en bak een minuutje.
  • Snijd de spinazie in stukken en bak dit mee in de pan voor circa 15 minuten op een laag vuurtje.
  • Serveer het warm met ingelegde citroen, olijven en sneetjes brood.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven