Zalm met spekjes en salade

Een hoofdgerecht met vis, zoals zalm, is op de camping extra smakelijk en met een frisse salade krijgt het gerecht ook nog eens een zomers tintje. Extra smaakvol wordt het door de toevoeging van spekjes.

Zalm met spekjes en salade

Porties 4
Auteur Ingeborg

Ingrediënten

  • Vier moten zalm
  • Zakje gemengde salade
  • 150 gram spekjes
  • Sap van een citroen
  • Stokbrood
  • Kruidenboter
  • Olijfolie

Instructies

  • Verhit olie in een pan en bak de spekjes krokant.
  • Haal de spekjes uit de pan en bak de zalmmoten gaar in het vet van de spekjes.
  • Zalm uit de pan halen en sap van een citroen in pan doen.
  • Salade en zalm over borden verdelen.
  • Spekjes over salade en zalm verdelen.
  • Citroensausje naar smaak toevoegen.
  • Serveren met stokbrood en kruidenboter.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven