Aardappelen van de barbecue

De aardappelen worden heerlijk krokant doordat ze op de barbecue gegaard worden. Dit gerecht is te serveren met diverse (zelf te maken) vullingen.

 

Aardappelen van de barbecue

Gang Bijgerecht
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 45 minuten
Totale tijd 55 minuten
Porties 4
Auteur Loraine

Ingrediënten

  • 15 aardappelen met een dunne schil
  • zout en peper

Instructies

  • Was de aardappelen en dep ze droog.
  • Bestrooi de aardappelen met zout en peper.
  • Snij de aardappelen in parten.
  • Wikkel de aardappelen in aluminiumfolie.
  • Prik gaatjes in het pakketje voor lucht.
  • Grill de aardappelen 45 minuten op de barbecue.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven