Gemakkelijke recepten en snelle gerechten kunnen erg van pas komen als je tijd te kort komt of als je geen zin hebt om lang in de keuken te staan. Hieronder staat het recept voor een gezonde bloemkool-aardappelwokschotel die ook nog eens lekker is!
Bloemkool-aardappelwokschotel
Porties 4
Ingrediënten
- 1 zak aardappelblokjes
- halve bloemkool
- 1 teentje knoflook
- 2 to maten
- 1 theelepel kerriepoeder
- 1/2 theelepel cayennepeper
- olijfolie
- zout
Instructies
- Snijd de bloemkool in kleine roosjes.
- Ontvel de tomaten en snijd ze in blokjes.
- Schil het teentje knoflook en hak de knoflook fijn.
- Zet de bloemkool op in water met een beetje zout breng het snel aan de kook.
- Verhit een wokpan met een scheut olijfolie en bak hierin de aardappelen met de knoflook gaar en goudbruin.
- Voeg de bloemkool, tomaten, kerriepoeder, cayennepeper en zout toe.
- Bak nog even door tot alles gaar is en serveer direct.