Een heerlijke rijstschotel met chili en vis eet je als hoofdgerecht op de camping tijdens zomerse dagen. Deze gezonde maaltijd is door de verschillende ingrediënten vrolijk gekleurd.
Chilirijst met vis
Porties 4
Ingrediënten
- 250 gram rijst
- 1 gele paprika
- 1 rode paprika
- Twee grote tomaten
- Blikje tomatenpuree
- Blik kidneybonen
- 500 gram visfilet
- 3 eetlepels peterselie
- Olie
Instructies
- Kook de rijst in ruim kokend water gaar.
- Snijd de paprika’s in reepjes en de tomaten in stukjes.
- Verhit de olie in een koekenpan en bak de paprika.
- Voeg na drie minuten de stukjes tomaat toe.
- Bak de tomaat twee minuten en voeg dan het blikje tomatenpuree toe.
- Laat het blik met kidneybonen uitlekken en voeg toe aan de pan met 100ml water.
- Leg vervolgens de stukken visfilet tussen het mengsel.
- Plaats het deksel op de pan en laat het gerecht nog 10 minuten zachtjes stoven.
- Verdeel het gerecht over de borden en garneer met peterselie.