Gamba’s in hete knoflookolie

Het recept met gamba’s in hete knoflookolie is ideaal om als tussengerecht te presenteren tijdens een uitgebreide maaltijd op de camping. Het smaakt heerlijk en is snel klaar.

Gamba’s in hete knoflookolie

Gang Tussengerecht
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 20 minuten
Porties 4
Auteur Ingeborg

Ingrediënten

  • Pond gamba’s
  • Twee rode pepers
  • Twee knoflookteentjes
  • Olijfolie
  • Stokbrood

Instructies

  • Pel de gamba’s en verwijder het darmkanaaltje.
  • Of kies voor gemak door gepelde (diepvries) gamba’s te gebruiken.
  • Pel de knoflookteentjes en snijd deze fijn.
  • Snijd de rode pepers in fijne stukjes.
  • Verhit een ruime hoeveelheid olijfolie in de pan.
  • Voeg de knoflook, rode pepers en gamba´s toe.
  • Snijd het stokbrood in dunne plakjes.
  • Bak de gamba´s gaar.
  • Verdeel de inhoud van de pan over vier vuurvaste ovenschaaltjes.
  • Serveren met stokbrood.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven