Voor dit heerlijk nagerecht heb je maar 4 ingrediënten nodig! Het is heerlijk, verfrissend voor na een barbecue en hartstikke leuk om te serveren voor je gasten. Probeer te variëren met fruitsoorten en diverse ijssmaken, zoals kaneelijs of stroopwafelijs.
Gevulde meloentjes
Porties 4
Ingrediënten
- 2 rijpe mini-meloentjes
- schepijs
- slagroom
- kant-en klare fruitcocktail of fruitsalade
Instructies
- Snijd de mini-meloentjes zigzag met een mes en maak ze open.
- Schep de pitjes er uit met een lepel.
- Hol met een lepeltje de vrucht uit de meloentjes en leg ze apart.
- Zet de helften op vier bordjes.
- Meng de bolletjes meloenvrucht met kant-en klare fruitcocktail of fruitsalade.
- Vul de meloentjes met de fruit en schep er 1 of 2 bolletjes schepijs op.
- Doe er een toef slagroom op en serveer direct.