Op de camping kom je in mediterrane sferen als je het simpele camping recept van het hoofdgerecht met Grieks gehakt in een pitabroodje klaarmaakt.
Grieks gehakt in pitabroodje
Porties 4
Ingrediënten
- Pond gehakt
- Theelepel basilicum
- Theelepel oregano
- Eetlepel peterselie
- Theelepel knoflookpoeder
- Theelepel paprikapoeder
- Ei
- Paneermeel
- Krop sla
- Knoflooksaus
- Vier grote pitabroodjes
Instructies
- Meng het gehakt met de kruiden, het ei en met het paneermeel.
- Maak van het gehakt vier grote of acht kleine schijven.
- Bak het Grieks gehakt in de pan.
- Verwarm ondertussen de pitabroodjes als het gehakt bijna klaar is.
- Snijd wat slablaadjes in fijne reepjes.
- Snijd de pitabroodjes open en vul deze met gehakt en sla.
- Knoflooksaus naar smaak gebruiken.