Groentecurry

Op de camping geniet je van vegetarische gerechten, zoals van de groentecurry met een pikantje smaakje. De groentecurry serveer je met rijst als een smaakvol en gekruid hoofdgerecht.

Groentecurry

Porties 4
Auteur Ingeborg

Ingrediënten

  • Zes eetlepels rode curry pasta
  • 750 ml kokosmelk
  • 300 gram sperziebonen
  • 400 gram broccoli
  • 400 gram babymaïs
  • 100 gram pinda’s
  • Drie eetlepels sojasaus
  • Koriander
  • Basilicum
  • 300 gram pandanrijst
  • Oosterse roerbakolie

Instructies

  • Hak de pinda’s in stukken en rooster deze in een koekenpan.
  • Kook de rijst gaar en laat deze tien minuten staan.
  • Oosterse roerbakolie in de wok doen en rode curry pasta toevoegen.
  • Vervolgens kokosmelk en sojasaus toevoegen.
  • Groente wassen en in stukjes snijden.
  • Babymaïs, broccoli en sperziebonen in de pan erbij doen.
  • Roeren en tien minuten in de saus op hoog vuur bakken.
  • Als laatste koriander en basilicum toevoegen en pinda’s erover strooien.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven