Op de camping geniet je van vegetarische gerechten, zoals van de groentecurry met een pikantje smaakje. De groentecurry serveer je met rijst als een smaakvol en gekruid hoofdgerecht.
Groentecurry
Porties 4
Ingrediënten
- Zes eetlepels rode curry pasta
- 750 ml kokosmelk
- 300 gram sperziebonen
- 400 gram broccoli
- 400 gram babymaïs
- 100 gram pinda’s
- Drie eetlepels sojasaus
- Koriander
- Basilicum
- 300 gram pandanrijst
- Oosterse roerbakolie
Instructies
- Hak de pinda’s in stukken en rooster deze in een koekenpan.
- Kook de rijst gaar en laat deze tien minuten staan.
- Oosterse roerbakolie in de wok doen en rode curry pasta toevoegen.
- Vervolgens kokosmelk en sojasaus toevoegen.
- Groente wassen en in stukjes snijden.
- Babymaïs, broccoli en sperziebonen in de pan erbij doen.
- Roeren en tien minuten in de saus op hoog vuur bakken.
- Als laatste koriander en basilicum toevoegen en pinda’s erover strooien.