Indische tomaat- en komkommersalade

Geniet van een frisse Indische tomaat- en komkommersalade als bijgerecht voor de hoofdmaaltijd op de camping.

Indische tomaat- en komkommersalade

Porties 4
Auteur Ingeborg

Ingrediënten

  • Halve komkommer
  • Drie tomaten
  • Twee lente-uitjes
  • Eetlepel citroensap
  • Twee eetlepels olijfolie
  • Peper en zout
  • Eetlepel Koriander of peterselie
  • Dertig gram zoute pinda’s

Instructies

  • Snijd de komkommer in kleine blokjes.
  • Snijd de tomaat in kleine blokjes.
  • Snipper de lente-uitjes fijn.
  • Meng in een schaaltje het citroensap, olijfolie, peper, zout en koriander of peterselie.
  • Doe alle ingrediënten in een kom en mix het geheel door elkaar.
  • Voor het opdienen de fijn gehakte zoute pinda’s door de salade mengen.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven