Krabsalade is een heerlijk broodbeleg en is eens wat anders dan een plakje kaas of een laagje chocoladepasta. Het natuurlijk ook lekker op een toastje, afbakbroodjes of op knapperig stokbrood. Voor een wat frisse krabsalade zou je er ook wat komkommer in kunnen verwerken.
Krabsalade
Porties 4
Ingrediënten
- 4 surimi sticks
- 1 a 2 eetlepels mayonaise
- 1 eetlepel zoete chilisaus
- 1 sjalotje
- mespunt hete saus
- paar druppels azijn
Instructies
- Snijd de krabsticks in zeer kleine stukjes.
- Snijd de sjalot ook fijn in kleine stukjes.
- Doe de krab en de sjalot in een kommetje.
- Voeg wat mayonaise, zoete chilisaus, hete saus en een paar druppels azijn toe.
- Meng alles goed met elkaar.
- Serveer de krabsalade met bijvoorbeeld kleine toastjes.
- Garneer eventueel met dun gesneden komkommer.