Krabsalade

Krabsalade is een heerlijk broodbeleg en is eens wat anders dan een plakje kaas of een laagje chocoladepasta. Het natuurlijk ook lekker op een toastje, afbakbroodjes of op knapperig stokbrood. Voor een wat frisse krabsalade zou je  er ook wat komkommer in kunnen verwerken.

Krabsalade

Gang Salades
Voorbereidingstijd 7 minuten
Totale tijd 7 minuten
Porties 4
Auteur Bouchra

Ingrediënten

  • 4 surimi sticks
  • 1 a 2 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel zoete chilisaus
  • 1 sjalotje
  • mespunt hete saus
  • paar druppels azijn

Instructies

  • Snijd de krabsticks in zeer kleine stukjes.
  • Snijd de sjalot ook fijn in kleine stukjes.
  • Doe de krab en de sjalot in een kommetje.
  • Voeg wat mayonaise, zoete chilisaus, hete saus en een paar druppels azijn toe.
  • Meng alles goed met elkaar.
  • Serveer de krabsalade met bijvoorbeeld kleine toastjes.
  • Garneer eventueel met dun gesneden komkommer.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven