Krokante aardappel kip

Een verrassende en lekkere variatie op een kipburger. Dit gerecht zal zeker gaan smaken! Let wel op: voor dit gerecht heeft u een vleeshamer en een grill nodig. Het gerecht is lekker om te serveren met een salade.

Krokante aardappel kip

Gang Gevogeltegerechten
Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 40 minuten
Totale tijd 1 uur
Porties 4
Auteur Loraine

Ingrediënten

  • 4 kipfilets
  • 4 grote aardappels
  • 1 grote ui
  • 125 g geraspte jonge kaas
  • 2 el verse kruiden bieslook, peterselie, etc.
  • 1 ei
  • boter om in de pan te verhitten

Instructies

  • Pak de kipfilets in folie in en sla ze plat tot een dikte van 1 cm met de vleeshamer.
  • Kook de aardappels 20 minuten en laat 20 minuten afkoelen.
  • Rasp de aardappels en de ui grof.
  • Vermeng de aardappels, ui, kaas, verse kruiden en het ei.
  • Beboter de koekenpan en bak de kipfilets zachtjes bruin.
  • Pak de grill en leg de kipfilets hier op.
  • Grill het aardappelmengsel op de kipfilets tot de aardappel bruin is.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven