Snelle zomerstamppot met andijvie

Deze zomerse stamppot met andijvie en zalmsnippers is niet alleen snel klaar, maar ook nog eens heerlijk op een zomerse dag op de camping.

 

Snelle zomerstamppot met andijvie

Porties 4
Auteur Ingeborg

Ingrediënten

  • 400 gram fijn gesneden andijvie
  • 4 dl water
  • Twee zakjes aardappelpuree
  • 400 gram gerookte zalmsnippers
  • 3 el bote
  • Half maggiblokje
  • 1 el mosterd

Instructies

  • Breng het water samen met de andijvie, boter, maggiblokje en de mosterd aan de kook.
  • Als de andijvie gaar is, kun je de zakjes aardappelpuree er door heen mengen. Doe dit net zo lang totdat de stamppot de gewenste dikte heeft.
  • Voeg daarna de fijngesneden zalmsnippers toe en gebruik zout en peper naar smaak.
  • In plaats van zalm kun je ook andere varianten gebruiken, zoals spekblokjes of hamblokjes.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven