Spaghetti met gehaktsaus, champignons en olijven

Als je geen zin hebt om lang in de keuken te staan kun je weleens een pakje gebruiken. Kant-en-klare sauzen in pakjes zijn sowieso erg handig als je naar een camping gaat! In dit artikel laten we zien hoe je snel spaghetti met gehaktsaus, champignons en zwarte olijven kunt maken. Heerlijk is het zeker!

Spaghetti met gehaktsaus, champignons en olijven

Gang Hoofdgerechten
Voorbereidingstijd 7 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 27 minuten
Porties 4
Auteur Bouchra

Ingrediënten

  • 1 pak spaghetti
  • 1 pak spaghettisaus uit een pakje
  • 200 gram champignons in plakjes
  • 300 gram rundergehakt
  • 1 ui
  • handvol zwarte olijven
  • olie

Instructies

  • Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout.
  • Verhit wat olie in een pan en rul het gehakt.
  • Voeg dan de champignons en fijngesneden ui toe. Bak dit tot het gaar is.
  • Bereid de spaghettisaus volgens de verpakking.
  • Voeg de spaghettisaus toe aan het gehaktmengsel en laat dit nog enkele minuten meekoken.
  • Serveer de spaghetti met de gehaktsaus op een bord en garneer met zwarte olijven.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven