Geen zin om uitgebreid te koken, maar wel zin in iets lekker? Probeer deze stevige omelet met gehakt en krieltjes. Je kan in plaats van roerbakgroenten ook spinazie gebruiken. Lekker en vullend!
Stevige omelet met gehakt en krieltjes
Porties 4
Ingrediënten
- 300 g rundergehakt
- 400 g Hollandse roerbakgroenten
- 450 gram minikrieltjes
- 8 eieren
- 200 ml melk
- bieslook fijngesneden
- scheut olijfolie
- zout
- peper
Instructies
- Verhit in een grote koekenpan een scheut olijfolie.
- Bak het gehakt rul.
- Voeg de roerbakgroenten, bieslook en minikrieltjes toe en bak 4 min.
- Klop de eieren los met de melk. Breng op smaak met zout en peper.
- Schenk het eimengsel over de groenten in de pan.
- Bak de omelet met de deksel op de pan in 10-13 min. goudbruin en gaar.
- Haal de omelet uit de pan en laat het op een schaal of groot bord glijden.
- Snijd het in vieren en serveer direct.