Toetje van roomkaas, speculaas en aardbeien

Verwacht je gasten, maar heb je geen tijd om uitgebreid een nagerecht te maken? Probeer dan dit toetje van roomkaas, speculaas en aardbeien. Het is niet alleen heerlijk, maar ook onwijs makkelijk om te maken. Ik zou zeggen, probeer het eens uit!

Toetje van roomkaas, speculaas en aardbeien

Gang nagerecht
Voorbereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Porties 6 -8
Auteur Bouchra

Ingrediƫnten

  • 500 gram speculaaskoekjes
  • 400 gram roomkaas
  • 400-500 ml slagroom
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 3 eetlepels suiker
  • aardbeien
  • munt

Instructies

  • Doe de koekjes in een plastic zak en sla met een steelpan of deegroller alles fijn.
  • Doe de slagroom in een kom en klop met een garde tot het iets begint in te dikken. Doe de (vanille)suiker erbij en klop vervolgens door tot de slagroom stijf wordt.
  • Voeg dan de roomkaas toe en meng dit met behulp van een spatel.
  • Leg wat speculaaskruimels op de bodem van een glas. Vervolgens een laag roomkaas en dan weer een beetje speculaas.
  • Garneer met wat aardbeien en eventueel wat munt.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven