Tortellini met zalm en broccoli

Dit gerechtje is in minder dan een half uur klaar, is makkelijk te maken en heerlijk van smaak. Lekker met een groene salade en wat brood!

Tortellini met zalm en broccoli

Porties 4
Auteur Bouchra

Ingrediënten

  • 300 gram tortellini met kaasvulling
  • 500 gram broccoli in kleine roosjes
  • 2 uien fijngesnipperd
  • 1 bakje gerookte zalmsnippers
  • 125 gram verse roomkaas met kruiden
  • 2 eetlepels olijfolie

Instructies

  • Breng ruim water aan de kook.
  • Strooi de broccoli, wat zout en de tortellini in de pan en kook het volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Schep wat kookvocht in een kommetje en zet het apart.
  • Giet de de pasta met de broccoli af in een vergiet.
  • Verhit twee eetlepels olijfolie in een pan en fruit hierin de gesnipperde uien.
  • Voeg vervolgens de tortellini, broccoli en roomkaas toe.
  • Bak voor een minuutje en voeg dan het achtergehouden kookvocht toe.
  • Laat de roomkaas al roerend smelten en schep als laatst de zalm erdoorheen.
  • Verdeel het over vier borden en serveer direct.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven