Het wordt smullen voor de vegetariërs, die op de camping vakantie vieren en als hoofdgerecht een vegetarische aardappelsalade gaan bereiden.
Vegetarische aardappelsalade
Porties 4
Ingrediënten
- Kilo vastkokende aardappelen
- Drie eetlepels mayonaise
- Drie eetlepels crème fraiche
- Drie eetlepels peterselie
- Drie knoflookteentjes
- Een ui
- Eetlepel azijn
- Theelepel suiker
- Theelepel mosterd
- Drie eetlepels olijfolie
- Peper
- Stokbrood
Instructies
- Schil de aardappelen en ook deze in vijftien minuten gaar.
- Snipper de ui en maak vervolgens een mix van de genoemde ingrediënten.
- Snijd de aardappelen in kleine blokjes.
- Meng de blokjes aardappelen met de saus.
- Laat het afkoelen om daarna in de koelkast te zetten.
- Af en toe omscheppen.
- Koud opdienen met stokbrood.