Vegetarische aardappelsalade

Het wordt smullen voor de vegetariërs, die op de camping vakantie vieren en als hoofdgerecht een vegetarische aardappelsalade gaan bereiden.

Vegetarische aardappelsalade

Gang hoofdgerecht
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten
Porties 4
Auteur Ingeborg

Ingrediënten

  • Kilo vastkokende aardappelen
  • Drie eetlepels mayonaise
  • Drie eetlepels crème fraiche
  • Drie eetlepels peterselie
  • Drie knoflookteentjes
  • Een ui
  • Eetlepel azijn
  • Theelepel suiker
  • Theelepel mosterd
  • Drie eetlepels olijfolie
  • Peper
  • Stokbrood

Instructies

  • Schil de aardappelen en ook deze in vijftien minuten gaar.
  • Snipper de ui en maak vervolgens een mix van de genoemde ingrediënten.
  • Snijd de aardappelen in kleine blokjes.
  • Meng de blokjes aardappelen met de saus.
  • Laat het afkoelen om daarna in de koelkast te zetten.
  • Af en toe omscheppen.
  • Koud opdienen met stokbrood.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven