Ga terug

Aardappelsalade met Mexicaanse mix

Gang Salades
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 30 minuten
Porties 4
Auteur Bouchra

Ingrediënten

  • 500 gram aardappelen
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 sjalotje
  • 1 blikje Mexicaanse mix doperwten, maïs en paprika
  • 2 gekookte eieren
  • enkele blaadjes sla
  • kaasblokjes
  • zout
  • peper
  • 1/4 komkommer

Instructies

  • Schil de aardappels en kook ze in een pan die gevuld is met water en wat zout. Laat ze afkoelen en snijd de aardappelen in blokken.
  • Pel het sjalotje en snipper het fijn. Snijd de komkommer in blokjes.
  • Snijd de blaadjes sla in stukken.
  • Laat het blikje Mexicaanse mix uitlekken in een vergiet.
  • Meng de aardappelen, komkommer, Mexicaanse mix, ui, sla, mayonaise, kaasblokjes in een grote kom door elkaar.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Serveer het in een schaal of bord en garneer met partjes ei.