Ga terug

Aardappelsalade met zalm

Gang Salades
Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 25 minuten
Totale tijd 45 minuten
Auteur Loraine

Ingrediƫnten

  • 5 vastkokende aardappelen
  • 3 rode uien
  • 2 bosuitjes
  • 150 g zalmfilet/kipfilet
  • 1 krop sla
  • 100 ml groente-/kippenbouillon
  • 1 el witte wijnazijn
  • 1 el olijfolie
  • verse kruiden peterselie, basilicum
  • 3 el yogonaise

Instructies

  • Kook de aardappelen in de schil in 20 minuten gaar.
  • Maak de ui schoon en snijd deze in kleine blokjes.
  • Snij de zalm/kip in blokjes en bestrooi met peper. Laat dit even trekken in de bouillon.
  • Was de sla en droog deze.
  • Meng de azijn met de verse kruiden en schep dit over de aardappelen.
  • Bak de zalm/kip in een pan met olie zo'n 4/8 minuten.
  • Schep de ui en zalm/kip door de aardappelen.
  • Serveer dit op de sla.
  • Verdeel de yogonaise tot slot over de salade.