Verwarm een pannetje en rooster hier de pecannoten in ongeveer 4 minuten. Hak de pecannoten hierna grof.
Verwijder de schil van de grapefruits en snijd de partjes los.
Snijd de avocado’s in vieren en verwijder de pitten. Pel en verbrokkel de avocado’s.
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer de aardbeien.
Pluk en snijd de munt fijn
Was de eikenbladsla en pluk deze.
Verbrokkel de fetakaas
Meng de frambozenazijn, mosterd en honing in een grote kom. Breng de dressing op smaak met wat zout en versgemalen peper.
Schenk, al roerend met een garde, de zonnebloemolie aan de dressing toe.
Meng de pecannnoten, grapefruit, eikenbladsla, munt, aarbeien, doperwten en feta ook door de dressing.
Snijd het halve boerenbrood in dikke plakken en besprenkel de plakken met een scheutje olie. Verwarm de grillpan en grill de broodplakken hier om en om in vier minuten goudbruin en krokant.
Verdeel de aardbeien-grapefruitsalade met de fetakaas en de toast over de borden.