Ga terug

Chilirijst met vis

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 30 minuten
Porties 4
Auteur Ingeborg

Ingrediënten

  • 250 gram rijst
  • 1 gele paprika
  • 1 rode paprika
  • Twee grote tomaten
  • Blikje tomatenpuree
  • Blik kidneybonen
  • 500 gram visfilet
  • 3 eetlepels peterselie
  • Olie

Instructies

  • Kook de rijst in ruim kokend water gaar.
  • Snijd de paprika’s in reepjes en de tomaten in stukjes.
  • Verhit de olie in een koekenpan en bak de paprika.
  • Voeg na drie minuten de stukjes tomaat toe.
  • Bak de tomaat twee minuten en voeg dan het blikje tomatenpuree toe.
  • Laat het blik met kidneybonen uitlekken en voeg toe aan de pan met 100ml water.
  • Leg vervolgens de stukken visfilet tussen het mengsel.
  • Plaats het deksel op de pan en laat het gerecht nog 10 minuten zachtjes stoven.
  • Verdeel het gerecht over de borden en garneer met peterselie.