Ga terug

Gevuld stokbrood van de barbecue

Gang Tussendoortje
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 25 minuten
Porties 4
Auteur Ingeborg

Ingrediënten

  • Twee stokbroden naar keuze
  • Tweehonderd gram roomkaas met kruiden
  • Twee geroosterde paprika’s uit pot
  • Twee sjalotjes
  • Twee gedroogde tomaten
  • Acht zwarte olijven
  • Aluminiumfolie

Instructies

  • Steek de barbecue aan.
  • Snijd de uitjes, tomaten, paprika en de olijven heel fijn en meng dit met de roomkaas.
  • Snijd de stokbroden doormidden en de bovenkant open.
  • Vul de vier helften stokbrood met het roomkaasmengsel.
  • Steek er schuin een spies doorheen en omwikkel met aluminiumfolie.
  • Leg ongeveer tien minuten op de barbecue en keer halverwege.