Ga terug

Linzensalade met geitenkaas

Gang lunch
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 30 minuten
Porties 2
Auteur Merian

Ingrediƫnten

  • 2 bosuitjes
  • 1 puntpaprika
  • 250-300 gram linzen
  • 50 gram geitenkaas
  • Cherrytomaatjes
  • Handje walnoten
  • 2 tl honing
  • Snufje zout en peper

Instructies

  • Verwarm de linzen in een pannetje.
  • Snijd intussen de bosui in ringetjes, de paprika in stukjes en hak de walnoten fijn.
  • Voeg de paprika, bosui, walnoten en honing aan de warme linzen toe.
  • Breng alles op smaak met peper en zout.
  • Laat de linzensalade afkoelen en zet hem op een koele plek totdat je deze gaat serveren.
  • Voeg de geitenkaas en de cherrytomaatjes aan de koude salade toe.