Ga terug

Makreelsalade

Gang Salades
Voorbereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Porties 4
Auteur Bouchra

Ingrediënten

  • 1 gerookte makreel
  • 1 to maat
  • 1 sjalotje
  • halve komkommer
  • 1/2 bosje peterselie
  • 1 theelepel sambal
  • 2 á 3 eetlepels mayonaise
  • 2 á 3 eetlepels ketchup
  • zout
  • peper

Instructies

  • Snipper het sjalotje fijn en hak de peterselie fijn.
  • Snijd de tomaat en komkommer in kleine blokjes.
  • Maak de makreel goed schoon en haal alle graten eruit.
  • Maak de makreel fijn met een vork.
  • Meng in een kom de makreel, tomaat, sjalot, komkommer, peterselie, mayonaise, ketchup en sambal goed met elkaar.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Serveer met brood of boterhammen.